Baterii pentru chiuvete, baterii pentru baie Baterii pentru chiuvete, baterii pentru baie  • 0762788705retur gratuit

Meniu
Cu reduceri


Add Your Tooltip Text Here

Petrică Hirtescu este un artist român cunoscut pentru operele sale pline de culoare și energie. Picturile sale sunt adesea caracterizate de o abordare vibrantă și expresivă a subiectelor sale. Folosind o paletă bogată și diversă, el aduce viață pe pânză într-un mod distinctiv.

 

Hirtescu se remarcă prin abilitatea de a captura lumina și atmosfera într-un mod captivant. Peisajele sale sunt adesea impresionante, reprezentând natura în diversele ei stări și culori. El folosește tehnici variate pentru a transpune pe pânză vibrația și emoția fiecărui moment.

 


Cadite pliabile cu termometru si pernita incorporat

boomtoys


Pret 149 lei

Caditele pliabile sunt o opțiune practică și versatilă pentru îmbăierea bebelușilor. Adăugarea unui termometru și a unei pernițe poate aduce mai mult confort și siguranță în timpul baiei. Termometrul este util pentru a verifica temperatura apei și a asigura că este potrivită pentru pielea sensibilă a bebelușului, prevenind astfel arsurile sau discomfortul termic. Pernița poate oferi suport suplimentar și confort în timpul băii, făcând experiența mai plăcută pentru copil și mai ușoară pentru părinte.

 
All


Peisaje pictate


Flori pictate


casinouri pictate


Tablouri pictate


Descoperă soluția perfectă pentru baia copilului tău! Cada pliabilă cu perniță și termometru – design practic și siguranță maximă pentru micuțul tău!

✔️ Cada pliabilă: Compactă și ușor de depozitat, această cadă pliabilă este ideală pentru a transforma fiecare baie într-o experiență comodă și plăcută pentru copilul tău.

✔️ Perniță confortabilă: Confecționată din materiale moi și non-alergenice, pernița inclusă asigură susținere și confort, oferindu-i micuțului tău o experiență plăcută în timpul băii.

✔️ Termometru integrat: Cu un termometru precis și sigur integrat în design, poți monitoriza temperatura apei pentru a te asigura că baia este întotdeauna la temperatura optimă pentru copilul tău.

Fii pregătit să oferi cele mai bune momente de igienă și relaxare copilului tău! Cumpără acum și transformă fiecare baie într-o aventură plină de confort și siguranță pentru micuțul tău iubit!

cadite pentru bebelusi roza

Cumpara


Cadite pentru bebelusi albastra
Cumpara

Locuri de joaca 3 in 1

Cumpara

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Nu cred ca iti doresti sa lasi cosul asa?😉

Pentru a salva cosul de cumparaturi pentru mai tarziu,introdu mai jos detaliile tale.Si, cine stie, poate chiar iti vom trimite un cod pentru reduceri personalizat.😉